Brok Service

In onze webshop vind je niet alleen de allerlekkerste honden snack's maar ook de voeding van Belcando.

Wij vinden het belangrijk dat voeding zo goed mogelijk aansluit op de behoefte van de individuele hond. Mocht je overstappen op Belcando voer dan adviseren we je om vooraf contact met ons op te nemen. We gaan dan samen in overleg welke brok het meest geschikt is voor jouw hond. 

Wanneer je bij ons voeding van Belcando besteld en in één van onderstaande dorpen woont kun je gebruik maken van onze "Brok Service". 

Wanneer je gebruik wilt maken van de "Brok Service" plaats je de bestelling eenvoudig via onze webshop. Op onze bestelpagina vul je in het veld "opmerkingen" het volgende in: Naam van je hond, leeftijd, geslacht, ras, gewicht en de plek aan huis waar wij je brokken veilig verpakt mogen neerleggen indien op het bezorgmoment niemand thuis is. Kies daarna voor de optie "afhaal". Wij bezorgen de brokken de eerst volgende zaterdag bij u thuis. 

Aan de hand van bovenstaande gegevens berekenen wij de voersnelheid. Vervolgens zetten wij dit in ons systeem en je ontvangt een herinnering wanneer de brokken bijna op zijn. Je besteld nieuwe brokken weer gemakkelijk via onze webshop en wij bezorgen ze de eerst volgende zaterdag bij je thuis. Heb je nog andere producten nodig, zoals bijvoorbeeld snacks? Wanneer je dit tegelijk besteld met de brokken nemen wij deze uiteraard ook voor je mee. 

Er worden géén bezorgkosten in rekening gebracht wanneer u gebruik maakt van de "Brok Service". 

Gebruik maken van onze "Brok Service" is mogelijk wanneer u woont in, Deurne, Vlierden, Liessel, Neerkant, Helenaveen, Grashoek, Meijel, Asten-Heusden en Asten. Uiteraard heb je ook altijd de mogelijkheid om brokken na bestelling af te halen op onze locatie. 

(Leveringen vinden altijd plaats op zaterdag)

 

© 2023 Hond & Jij Hondenspeciaalzaak | sitemap | rss