Brok Service

In onze webshop vind je niet alleen de allerlekkerste hondensnack's maar ook de voeding van Belcando.

Wij vinden het belangrijk dat voeding zo goed mogelijk aansluit op de behoefte van de individuele hond. Mocht je overstappen op Belcando voer dan adviseren we je om vooraf contact met ons op te nemen. We gaan dan samen in overleg welke brok het meest geschikt is voor jouw hond. 

Wanneer je bij ons voeding van Belcando besteld en in één van onderstaande dorpen woont kun je gebruik maken van onze "Brok Service". 

Wanneer je gebruik wilt maken van de "Brok Service" plaats je de bestelling eenvoudig via onze webshop. Op onze bestelpagina vul je in het veld "opmerkingen" op welke plek aan huis wij je brokken veilig verpakt mogen neerleggen indien op het bezorgmoment niemand thuis is. Kies daarna voor de optie "afhaal". Wij bezorgen de brokken de eerst volgende zaterdag bij u thuis. 

Heb je nog andere producten nodig, zoals bijvoorbeeld snacks? Wanneer je dit tegelijk besteld met de brokken nemen wij deze uiteraard ook voor je mee. 

Er worden géén bezorgkosten in rekening gebracht wanneer u gebruik maakt van de "Brok Service". 

Gebruik maken van onze "Brok Service" is mogelijk wanneer u woont in, Deurne, Vlierden, Liessel, Neerkant, Helenaveen, Grashoek, Meijel, Asten-Heusden en Asten. Uiteraard heb je ook altijd de mogelijkheid om brokken na bestelling af te halen op onze locatie. 

(Leveringen vinden altijd plaats op zaterdag)

 

© 2023 - 2024 Hond & Jij Hondenspeciaalzaak | sitemap | rss