Frama Rustmix Valeriaan Complex (Rust)

Artikel 23 van 23
€ 21,98 (inclusief btw)

Frama Rustmix (Valeriaan Complex)

Deze kruidenmix biedt honden ondersteuning in stressvolle momenten. Het bevat o.a. Melissekruid welke rustgevend en ontspannend werkt bij stress en een ontspannend effect heeft op de spijsvertering. Valeriaanwortel werkt rustgevend en krampopheffend bij angsten en nerveuze spanning zonder de concentratie te verminderen. Sint-Janskruid (Hypericum) werkt bij rusteloosheid, angsten en stress en specifiek bij emotionele klachten. Het is een plantaardig antidepressivum. Duizendguldenkruid (Gentiaan) kalmeert het zenuwstelsel en heeft een positieve uitwerking op de spijsvertering. Onzelievevrouwebedstro is rustgevend en slaapbevorderend, het versterkt de zenuwen en is bijzonder goed bij angsten. 

Inzetbaar bij o.a.

  • Angst
  • Stress
  • Hyperactiviteit
  • Vuurwerkangst
  • Stressvolle situaties 

Dosering:

Honden <40 kg:  per 10 kg lichaamsgewicht 1/2 tot 1 maatschepje per dag over het voer

Honden >40 kg: per 10 kg lichaamsgewicht 1/2 tot 1 maatschepje per dag over het voer met een maximum van 4 maatschepjes per dag.

Wanneer klachten verminden kan de dosis verlaagd worden en ter ondersteuning in een lagere dosering worden aangeboden. Max. 8 weken gebruiken.

Ingrediënten:

Melissekruid, Valeriaanwortel, Sint-Janskruid, Duizendguldenkruid, Onzelievevrouwebedstro

Inhoud:

Verkrijgbaar in 150 gram en 400 gram

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Van dit product zijn geen bijwerkingen bekend. Niet gebruiken bij een allergie voor één van de bestandsdelen. Bij een allergische reactie direct stoppen en een dierenarts raadplegen. Buiten bereik van kinderen bewaren. Koel, droog en afgesloten bewaren. Niet gebruiken tijdens dracht of in de zoogperiode. Bij twijfel raadpleeg uw dierenarts. Lees vóór gebruik altijd goed het etiket van het product. Max. 8 weken gebruiken.

© 2023 - 2024 Hond & Jij Hondenspeciaalzaak | sitemap | rss